eetcafevandaag.nl Nieuws en Informatie over eten en dringen
 • Rijden onder invloed en de Wet

  0
  scissors
  May 2nd, 2012adminUncategorized

  alcohol en autorijden nog steeds een groot probleem in het Verenigd Koninkrijk en veel mensen denken nog steeds dat ze weten dat hun grenzen als het gaat om het verkrijgen van achter het stuur na een paar drankjes. Minstens 3.000 mensen zijn gedood of gewond, elk jaar, in verkeersongevallen die werden veroorzaakt doordat bestuurders onder invloed van alcohol.

  Voor degenen die worden beschuldigd van een misdrijf rijden onder invloed, of betrokken zijn bij een aan alcohol gerelateerde crash, kan u een aantal zeer zware straffen. Het zou in uw eigen belang om advies in te winnen bij een advocaat die gespecialiseerd is in het wegverkeer de wet zo snel mogelijk.

  De straffen die worden gegeven zullen allemaal afhankelijk van de ernst van het incident en hoeveel alcohol is geconsumeerd door de bestuurder. De maximale hoeveelheid alcohol toegestaan ​​voor u nog steeds in staat om te rijden is een verhouding van 80 mg alcohol per 100 ml bloed of 0,08% alcoholconcentratie in het bloed.

  Dit is meestal het equivalent voor een normale grootte iemand die het consumeert niet meer dan twee pinten van de normale sterkte pils. Ook al is er een alcohol limiet, is het nog steeds niet aan te raden geen alcohol te drinken voordat u probeert om een ​​voertuig te besturen.

  Veel mensen denken dat ze kunnen prima rijden na een paar drankjes en sommige denken dat ze de rijvaardigheid dronken. Maar omdat alcohol schaadt uw oordeel, je rijvaardigheid is niet op peil, zelfs na een paar biertjes. Op de top van deze zijn er ook een aantal factoren over het alcoholgehalte in het bloed die te veranderen en het onmogelijk maken om uw limiet, zoals raden:

  • Uw stofwisseling

  • Hoeveel je hebt gegeten

  • Uw leeftijd, geslacht, lengte en gewicht

  • Het soort alcohol (bier, wijn, sterke drank etc)

  • Het aantal eenheden alcohol je hebt verbruikt

  Door hoe gevaarlijk het rijden onder invloed van alcohol werkelijk is, zijn er zeer strenge wetten en ernstige straffen voor een op heterdaad betrapt. Deze wetten en straffen zijn er voor een geldige reden, want terwijl u onder invloed bent van alcohol, worden uw beslissingen en fysieke bewegingen ernstig geschaad, samen met uw vermogen om veilig te rijden. U zal lijden uit de volgende:

  • Een verminderd vermogen om duidelijk te zien

  • Kan geen snelheid of afstand

  beoordelen

  • Veel langere reactietijden, die invloed hebben op uw remweg

  Als u probeert om een ​​voertuig tijdens het rijden over de wettelijk toegestane hoeveelheid alcohol die je kon krijgen een maximumstraf van zes maanden in de gevangenis, een minimum van een jaar rijverbod, en tot een 5000 pond boete. Alle boetes krijg je die gerelateerd zijn aan verkeersovertredingen begaan te drinken blijft op je rijbewijs meer dan 10 jaar, en dit kan zeer negatieve effecten op uw verzekeringspremie. In de meer ernstige dronken rijden incidenten waar iemand wordt vermoord, kan je ook worden gegeven een maximumstraf van 14 jaar in de gevangenis en een minimum van 2 jaar rijden.

  Als u in rekening worden gebracht met een rijden onder invloed strafbaar feit ik zou adviseren dat u advies formulier streven naar een specialist wegverkeer wet advocaat zo snel mogelijk.

   

Leave a reply